HomeМакедонијаДудук сум за закони,но,претстои тотална реорганизација во здравството,најави Министерот Фатмир Меџити

Дудук сум за закони,но,претстои тотална реорганизација во здравството,најави Министерот Фатмир Меџити

Published on

Во здравството ќе има тотална реорганизација за да биде во функција на граѓаните,и според нивните очекувања, изјави денес Министерот за здравство Фатмир Меџити.

Во однос на проблемите со позитивната листа на лекови, Меџити изјави.

На прашањето дали ќе има нова законска регулатива за родителите кои што одбиваат да ги вакцинираат своите деца, Меџити одговори.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...