HomeМакедонијаВМРО ДПМНЕ: Во земјоделието полошо не било никогаш. СДС на изборите треба...

ВМРО ДПМНЕ: Во земјоделието полошо не било никогаш. СДС на изборите треба да се поразат

Published on

Седум години земјоделците се целосно заборавени од владата на СДС, Димитар Ковачевски и Љупчо Николовски.

Се сменија тројца министри и секој најавува подобрување на земјоделството, но резултати до ден денес нема, рекоа дене сна прес од ВМРО ДПМНЕ

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...