HomeМакедонијаСДСМ ја отпочна постапката за утврдување на Кандидат за Претседател на државата

СДСМ ја отпочна постапката за утврдување на Кандидат за Претседател на државата

Published on

СДСМ ја започна постапката за утврдување на Кандидат за Претседател на државата за претседателските избори оваа година, рекоа денес од партијата.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Со едукација за рециклажа, децата од Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на планетата земја

Со едукација за рециклажа, децата од д.г. Вера Циривири Трена го одбележаа Денот на...

Добра идеја, тим и јасен план се потребни за успешна реализација на стартап бизнис,

На годинешната Недела на претприемништвото професори од универзитетот Гоце Делчев во Штип и од...

Јорданов работи без градежна дозвола, истакнаа од СДСМ. Јорданов: Од СДСМ прашуваат зошто се работи

Иван Јорданов  гради набрзина, а потоа  дава изјави , сече ленти и снима филмови, ...