HomeШтипЗапочна поставувањето на 160 светилки на коритото на Отиња во Штип

Започна поставувањето на 160 светилки на коритото на Отиња во Штип

Published on

Започна поставувањето на вкупно 160 светилки за осветлување на патеката во коритото на Отиња. Тие ќе бидат во функција на безбедно вечерно и ноќно рекреирање, но ќе го променат и изгледот на централното градско подрачје. Монтажата треба да заврши до крајот на јануари.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...