HomeМакедонија Ковачевски: За изборите разговараме со сите

 Ковачевски: За изборите разговараме со сите

Published on

Премиерот Димитар Ковачевски директно не одговара во каков формат се разговара со ДУИ за претседателските а потоа и пармалентарните избори. Тој вели ..

За оставката која произлегува од Законот за Пржинската влада и кога би се разговарало со ВМРО ДПМНЕ  за техничките спецификации, Ковачевски изјави.

Она што за граѓаните, особено за гласачкото тело на СДСМ е интригантно е и прашањето дали Пендаропвски повторно ќе ја добие поддршката за претседател

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...