HomeМакедонијаВМРО ДПМНЕ: Погрешните политики на ДУИ и СДС  го униптија образованието

ВМРО ДПМНЕ: Погрешните политики на ДУИ и СДС  го униптија образованието

Published on

Погрешните политики на власта на СДС и ДУИ овие седум години резултираа со уништено образование. Бомбастично најавените реформи завршија неуспешно, констатираа на прес од ВМРО ДПМНЕ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Мирен изборен ден имаше Источниот регион до 17 часот

Источниот регион до 17 часот имаше мирен изборен ден, а гласачи се појавија со...

Сите маркети и други малопродажни места денес беа затворени, но некои компании работеа

Сите малопродажни маркети и други продажни места денес беа затворени и стриктно ја почитуваа...

Паркирање на срамот во Штип

Сите критики ги заслужуваат овие возачи кои агресивно ја уништуваат природата со нивните автомобили...