Србија: Вучуќ: Ќе објавиме кој и како се мешаше во изборите

Српскиот претседател Александар Вучуќ изјави дека ќе објави елаборат за тоа кој и како се мешал на изборите во Србија.

,, Правиме елаборат без оглед што тоа нема да биде лесна работа за нас да се објави нешто кое многумина ќе допре , но ќе го објавиме кога ќе завршиме со работата”, изјави денес Вучиќ.